info icon Контакт телефонски броеви

call centar тел: +389 2 3298 985
тел: +389 2 3298 992
skype chatмоб: +389 78 388 898
meil: astrapan@gmail.com
Продавница 1
Адресни информации
Ул. Живко Чинго 4

тел: +389 2 3298 992
моб: +389 78 388 898
Продавница 2
Адресни информации
Ул. Живко Чинго 4

тел: +389 2 3298 992
моб: +389 78 388 898
Работно Време:
9-17 часот

сабота: 10-15 часот
Матичен број
Даночен број
Жиро сметка


   

Panasonic KX-NS500 централа 210

   


 

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

MATRIX ETERNITY GE12 SAC централа

   


 

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

Panasonic KX – TDE600 IP - PBX централа

   


 

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

Panasonic KX-NS300 централа

   


 

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

Panasonic KX-NS700 централа

   


 

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

Panasonic KX-TDE100 централа

   


 

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:
Дигитални камери, Сите производи 2013 www.panterfax.com All right reserved
designed by dekodizajn.com