info icon Контакт телефонски броеви

call centar тел: +389 2 3298 985
тел: +389 2 3298 992
skype chatмоб: +389 78 388 898
meil: astrapan@gmail.com
Продавница 1
Адресни информации
Ул. Живко Чинго 4

тел: +389 2 3298 992
моб: +389 78 388 898
Продавница 2
Адресни информации
Ул. Живко Чинго 4

тел: +389 2 3298 992
моб: +389 78 388 898
Работно Време:
9-17 часот

сабота: 10-15 часот
Матичен број
Даночен број
Жиро сметка


   

Libec TH650

   


 

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

Libec TH950

   


 

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

Deree B200

   


 

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

Libec dl 2 dolly

   


 

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

Libec dl -30 dolly

   


 

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

EG05A2 TRIPOD KIT

   


 

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

EI7004 DOLLY

   


 

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

EI7060AA TRIPOD KIT

   


 

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

EI-7083-A2 Tripod kit

   


 

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

GB2 TELESCOPE HANDLE BAR

   


 

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

P8 Long Plate

   


 

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

P9 Long Plate

   


 

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

OSCAR S20 VIDEO BAG

   


 

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:
Дигитални камери, Сите производи 2013 www.panterfax.com All right reserved
designed by dekodizajn.com