info icon Контакт телефонски броеви

call centar тел: +389 2 3298 985
тел: +389 2 3298 992
skype chatмоб: +389 78 388 898
meil: astrapan@gmail.com
Продавница 1
Адресни информации
Ул. Живко Чинго 4

тел: +389 2 3298 992
моб: +389 78 388 898
Продавница 2
Адресни информации
Ул. Живко Чинго 4

тел: +389 2 3298 992
моб: +389 78 388 898
Работно Време:
9-17 часот

сабота: 10-15 часот
Матичен број
Даночен број
Жиро сметка


   

Машина за броење пари Plus P-506

   


 

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

Машина за броење LD-4000 (UV,MG,IR)

   


 

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

Машина за броење пари CAT-800 Cashmate

   


 

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

Машина за броење на банкноти Ribao BC-2000

   


 

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

RH-950 Машина за броење на монети

   


 

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

HCS-3300 Ribao Машина за броење на монети

   


 

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

SLD-16 Ribao детектор за пари

   


 

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

KX-7B Детектор за пари

   


 

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

2800

   


 

Регуларна цена: 1760 евра
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

ld 3000

   


 

Регуларна цена: 390 евра
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:
Дигитални камери, Сите производи 2013 www.panterfax.com All right reserved
designed by dekodizajn.com