info icon Контакт телефонски броеви

call centar тел: +389 2 3298 985
тел: +389 2 3298 992
skype chatмоб: +389 78 388 898
meil: astrapan@gmail.com
Продавница 1
Адресни информации
Ул. Живко Чинго 4

тел: +389 2 3298 992
моб: +389 78 388 898
Продавница 2
Адресни информации
Ул. Живко Чинго 4

тел: +389 2 3298 992
моб: +389 78 388 898
Работно Време:
9-17 часот

сабота: 10-15 часот
Матичен број
Даночен број
Жиро сметка


   

ELITE PRO SD-HC 32 GB

   


 

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

ELITE PRO SD-HC 16 GB

   


 

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

SanDisk Extreme SD – HC 32GB 60MB/s

   


 

Регуларна цена:
Пантерфакс цена: 1780 денари
Ваша заштеда:
На лагер:

   

SanDisk Ultra SD – HC 32GB 40MB/s

   


 

Регуларна цена:
Пантерфакс цена: 1300 денари
Ваша заштеда:
На лагер:

   

SanDisk Ultra SD –X C 64GB 40MB/s

   


 

Регуларна цена:
Пантерфакс цена: 2500 денари
Ваша заштеда:
На лагер:

   

SanDisk Ultra SDXC UHS-I Card 64GB 48MB/s

   


 

Регуларна цена:
Пантерфакс цена: 2000 денари
Ваша заштеда:
На лагер:
Дигитални камери, Сите производи 2013 www.panterfax.com All right reserved
designed by dekodizajn.com