info icon Контакт телефонски броеви

call centar тел: +389 2 3298 985
тел: +389 2 3298 992
skype chatмоб: +389 78 388 898
meil: astrapan@gmail.com
Продавница 1
Адресни информации
Ул. Живко Чинго 4

тел: +389 2 3298 992
моб: +389 78 388 898
Продавница 2
Адресни информации
Ул. Живко Чинго 4

тел: +389 2 3298 992
моб: +389 78 388 898
Работно Време:
9-17 часот

сабота: 10-15 часот
Матичен број
Даночен број
Жиро сметка


   

Panasonic AG-MX70 + картица AG-YA70 SDI Interface Vido mikseta

   


 

Регуларна цена:
Пантерфакс цена: 4000 €
Ваша заштеда:
На лагер:

   

Data Video SE-500 Vido Mikseta

    

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

AG-MX100 Panasonic Digital Vido mikseta

    

Регуларна цена:
Пантерфакс цена: 4300 €
Ваша заштеда:
На лагер:

   

ODYSSEY 4B-Multi-format Digital Video Mixer

    

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

HD switcher with 16 SDI inputs, 4 SDI outputs, 2 DVI outputs, and Dual-screen MultiViewer as standard equipment.

    

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

Panasonic AV-HS410 HD/SD 9 Input / 6 Output Video Switcher

    

Регуларна цена:
Пантерфакс цена: 8500 €
Ваша заштеда:
На лагер:

   

Data Video SE-2000 HD 5 - Channel Digital Video Switcher

    

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

Data Video SE-2800 HD/SD 12 - Channel Digital Video Switcher

    

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:
Дигитални камери, Сите производи 2013 www.panterfax.com All right reserved
designed by dekodizajn.com