info icon Контакт телефонски броеви

call centar тел: +389 2 3298 985
тел: +389 2 3298 992
skype chatмоб: +389 78 388 898
meil: astrapan@gmail.com
Продавница 1
Адресни информации
Ул. Живко Чинго 4

тел: +389 2 3298 992
моб: +389 78 388 898
Продавница 2
Адресни информации
Ул. Живко Чинго 4

тел: +389 2 3298 992
моб: +389 78 388 898
Работно Време:
9-17 часот

сабота: 10-15 часот
Матичен број
Даночен број
Жиро сметка


   

Wireless Microphone LWM-5638A & B

   


 

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

LWM-663

    

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

HS-01

   


 

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

LEM-320EA

    

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

LEM-320EA

    

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

Безжични микрофони/Буби MKM-WM101/ MKM-WM102

    

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

Безжичен микрофон LIN 1130

    

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

Unidirectional микрофон LIN330

    

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

Лого за микрофони

    

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

Saramonic SmartRig

    

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

Wireless Microphone System

    

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

Lavalier Microphone SR-LMX1

    

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:
Дигитални камери, Сите производи 2013 www.panterfax.com All right reserved
designed by dekodizajn.com