info icon Контакт телефонски броеви

call centar тел: +389 2 3298 985
тел: +389 2 3298 992
skype chatмоб: +389 78 388 898
meil: astrapan@gmail.com
Продавница 1
Адресни информации
Ул. Живко Чинго 4

тел: +389 2 3298 992
моб: +389 78 388 898
Продавница 2
Адресни информации
Ул. Живко Чинго 4

тел: +389 2 3298 992
моб: +389 78 388 898
Работно Време:
9-17 часот

сабота: 10-15 часот
Матичен број
Даночен број
Жиро сметка


   

Батерии за Sony kamera NP-F970 6600 mAh

   


 

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

Батерии за Sony kamera NP-F750 4400 mAh

    

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

Батерија за Panasonic камера VW-VBG6

   


 

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

CGR-D54 Panasonic baterija

    

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

CGR-D28 Panasonic baterija

    

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

EN-EL3 e Baterija za NIKON

    

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

VBG-260 Panasonic bateria

    

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

DU-21 Panasonic baterija 1950 mAh

    

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

BP-U60 5200mAh Sony bateria

    

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

BEILLEN BL-BP95

    

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:

   

SD-BP65 HH

    

Регуларна цена:
Пантерфакс цена:
Ваша заштеда:
На лагер:
Дигитални камери, Сите производи 2013 www.panterfax.com All right reserved
designed by dekodizajn.com