info icon Контакт телефонски броеви

call centar тел: +389 2 3298 985
тел: +389 2 3298 992
skype chatмоб: +389 78 388 898
meil: astrapan@gmail.com
Продавница 1
Адресни информации
Ул. Живко Чинго 4

тел: +389 2 3298 992
моб: +389 78 388 898
Продавница 2
Адресни информации
Ул. Живко Чинго 4
тел: +389 2 3298 992
моб: +389 78 388 898
Работно Време:
9-17 часот

сабота: 10-15 часот
Матичен број
Даночен број
Жиро сметка

Пишете ни на следниот меил astrapan@gmail.com

Доколку сте заинтересирани за некои од нашите производи
пополнете ги празните полиња подоле,
а ние ќе ви одговориме во најкус временски период

Вашето Име:

Предмет на порака:

Вашиот меил

Вашето прашање:

            Новости Пантерфакс
 • Lorem Ipsum 24.08.2012
  Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type...


 • Lorem Ipsum 24.01.2010
  Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type...


 • Lorem Ipsum 23.08.2011
  Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type...


 • ФОТО ОПРЕМА:
  Nikon D5200 12.12.2013
  Nikon D3200 Telo 12.12.2013
  Nikon D3100 TELO 11.12.2013
  Canon EOS 7D 11.12.2013
  Sony HXR-MC1500 32Gb 07.12.2013
  Nikon D3000 03.12.2013
  Sigma DP3 Merrill 03.12.2013
Дигитални камери, Сите производи 2013 www.panterfax.com All right reserved
designed by dekodizajn.com